Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Alsórákos 35 négyzetméter 1 + 0 szoba

17700000
Ft

Leírás

Eladó fiatalos hangulatú, csendes kislakás a Telepes utca Bosnyák tér közeli részén!

Felújított homlokzatú, ápolt lépcsőházzal és nagyon szép belső kerttel rendelkező, körfolyosós társasház 2. emeletén eladó egy belső udvari, 35 m2-es, egyszobás lakás.
A körfolyosó itt valójában nem kör, mivel az U alakú épület hátsó frontja teljesen nyitott, így a 2. emelet – ami a legfelső szint – lakásai világosak és a nap bizonyos szakában naposak is.
A nyitott folyosóról még egy kis kilátás is nyílik a Budai hegyek irányába, lefelé nézve pedig az impozáns fenyőkben és a földszinti lakók által létrehozott csodás kis kertekben lehet gyönyörködni.

A lakás az ilyen jellegű épületek lakásaihoz hasonlóan egy nagy konyhából és egy igen tágas szobából áll, kiegészítve egy kamrával és egy később kialakított fürdőszobával. A 35 m2-es alapterület tovább növelhető a lakás mellett található, már használaton kívüli közös WC megvásárlásával, amely az önkormányzat tulajdonát képezi. A 3,45 m-es belmagasság fekvőgaléria kialakítását teszi lehetővé, így még tovább növelhető a hasznos lakóterület.

A lakás néhány évvel ezelőtti felújítása során kicserélték az ablakokat, a bejárati ajtót és a padlóburkolatokat. A fürdőszoba kialakításakor beépítettek egy ablakot, így a helyiség jól szellőztethető, természetes fényt is kap. A kényelmes méretű fürdőben zuhanyzó van, mosdó, WC, egy nagyobb mosógép is elfér és a szennyesnek is van hely.
Az elektromos vezeték nem lett áthúzva.

A konyhában nincs beépített konyhabútor, viszont van elég hely egy komolyabb berendezés elhelyezésére. A kamra szintén növeli a konyha kapacitását és egyéb dolgok tárolására is alkalmas.

A két nagy ablakkal rendelkező 20 m2-es lakószoba szép világos, délután kap napfényt. A világos színű laminált padló, a falak élénk színei és a belmagasság teszik még tágasabbá a teret.

A lakásban gázkészülékek biztosítják a fűtést: a szobában parapet konvektor, a fürdőben kéménybe kötött fali melegítő van. A melegvizet villany-bojler adja. Vízóra van.

A közös költség 9500 Ft, ami tartalmaz felújítási alapot is.
A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik és tehermentes.

Főbb adatok

35
(Ft)
17700000
Eladó
Alsórákos
2. Emelet
Felújított
1
1930
Gáz

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!