Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Alsórákos 46 négyzetméter 1 + 1 szoba

22900000
Ft

Leírás

Szépen felújított, napfényes, 3. emeleti, ablakos konyhás panellakás eladó a Füredi úti lakótelep központi részén!

A társasház egy panelprogramon átesett, felújított homlokzatú épület, a Füredi utca és Vezér utca találkozásánál található, két megállónyira az Örs Vezér téri csomóponttól, ami innen több járattal is elérhető. A környék ellátottsága ugyanilyen jó, a közelben több élelmiszer üzlet van, az Örs vezér téren pedig nagyobb bevásárlóközpontok.

Az akadálymentes, tíz emeletes épület belülről is kulturált, rendben tartott, két lift segíti az emeletekre jutást, a lakásokhoz vezető folyosók is rendezettek.

A közkedvelt beosztású, 46 m2-es, másfél szobás lakás ablakai parkra néznek. A délnyugati fekvésnek köszönhetően egész délután idesüt a nap, szerencsére a magasabb fák vetnek némi árnyékot és a redőnyök is jó szolgálatot tesznek.
A közel múltban történt felújításkor a bejárati ajtót, ablakokat, fűtőtesteket lecserélték, a vizes helyiségek új padló és csempe burkolatot kaptak, a fürdőbe új szaniterek, a konyhába ízléses konyhabútor került.
A szobákban új a padlószőnyeg, alatta az eredetileg lerakott, még jó állapotú parketta is megtalálható. A falak szép simák, fűrészporos tapétával burkolva, nemrég festve.
A gardrob helyiségben még az eredeti beépített szekrény látható, hibátlan, megkímélt állapotban.

A panelprogram másik eredménye, hogy a távfűtés és a központi melegvíz ellátás egyedi méréssel van ellátva. Ezt a szolgáltatást havi átalánydíjban lehet fizetni, ami jelenleg 8000 Ft/hó, az éves leolvasás után történik elszámolás.

A konyhában lévő gáztűzhely fogyasztásáért három havonta 3500 Ft átalányt kell fizetni, a víz és csatorna átalány díjat jelenleg 6 m3 fogyasztás alapján fizetik.
Ehhez jön még havonta 1376 Ft szemétszállítási díj és az áramszámla, amelynek összeg szintén fogyasztástól függ.
A közös költség jelenleg 7600 Ft.

A társasház rendezett anyagi háttérrel rendelkezik. A panelprogrammal kapcsolatban már minden ki van fizetve, semmit sem kell átvállalni. Mivel az épületen már minden szükséges felújítást elvégeztek, így a jövőre nézve nincs tervben semmilyen nagyobb kiadás, ami a tulajdonosokat terhelné.

Az ingatlan rendezett jogi háttérrel rendelkezik és tehermentes.
Várható beköltözés 2018 augusztus 20.

Főbb adatok

46
(Ft)
22900000
Eladó
Alsórákos
3. Emelet
Felújításra szorul
1
1
1975
Távfűtés egyedi méréssel

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!