Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Alsórákos 49 négyzetméter 2 + 0 szoba

21500000
Ft

Leírás

Felújítandó lakás, két külön nyíló szobával, kiváló közlekedésnél, parkos környezetben!

Zugló közkedvelt lakóparkjában, a Kacsoh Pongrác úti lakótelepen eladó egy második emeleti, 49 m2-es lakás.
Az 1960-as évek végén, csúsztatott zsalus technológiával épült, zömében 3 emeletes, lift nélküli házak gondozott, parkos környezetben állnak.

A kellemes lakókörnyezetből kitűnő tömegközlekedési lehetőségek viszik az itt lakókat a belváros irányába. A 74A troli a földalatti Mexikói úti végállomásához, a 74-es troli a Városligetet érintve egyenesen a belváros szívébe megy.

A három zárt lépcsőházas épület kitűnő állapotban van, a homlokzat sértetlen, a lépcsőház rendezett, tiszta.

A második emeleten elhelyezkedő lakás kitűnő beosztással rendelkezik, minden helyisége a közlekedőből nyílik és ablakos! A szobák két irányban, egymástól távol vannak, a közöttük lévő térben a fürdő, a külön WC és a konyha található és van egy kis kamra is.
A délkeleti tájolásnak és a sok ablaknak köszönhetően a lakás mindig napos, világos.

A lakás műszakilag és esztétikailag is felújítást igényel: pl. a hőszigetelő üveggel ellátott ablakok és a fűtőtestek még eredetiek, a redőnyök már nem működnek, az elektromos vezeték nincs áthúzva, a konyha teljes renoválást kíván. A fürdőben volt korábban egy felújítás, de a mai igényeknek ez már nem felel meg.

A szobákban jó állapotú fa parketta van, ami csiszolással, lakkozással megszépíthető, a beépített szekrények használhatók. A falak szép simák, könnyedén tapétázhatók vagy festhetők.

Az épület lakásaiban egyedi méréssel ellátott távfűtés szolgáltatja a meleget, amelynek díja a téli hidegtől függően magasabb vagy alacsonyabb, a mindenkor fizetendő alapdíj 5000 Ft.
A meleg víz is központilag jön, így nincs szükség külön vízmelegítő készülékre. A hideg és meleg víz fogyasztást vízórák mérik.
A főzéshez használható gáz díja három havonta 2800 Ft.
A közös költség jelenleg 7000 Ft, ehhez jön személyenként 950 Ft szemétszállítási díj.

Az épület pinceszintjén elhelyezkedő nagyobb tárolókon 3-4 lakás osztozik. Zárható garázs sorban állással szerezhető, de az utcai parkolókat ingyenesen lehet használni.

A lakás jogilag rendezett, tehermentes, rövid idő alatt birtokba vehető.

Főbb adatok

49
(Ft)
21500000
Eladó
Alsórákos
2. Emelet
6
2
1969
Távfűtés egyedi méréssel

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!