Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Herminamező 39 négyzetméter 1 + 0 szoba

20900000
Ft

Leírás

Felújítandó, erkélyes lakás kellemes kilátással, sok napfénnyel és kitűnő tömegközlekedési kapcsolattal a Dorozsma közben!

Zugló közkedvelt, parkos részén, a Dorozsmai utca és Amerikai út szomszédságában eladó egy teljes felújításra és korszerűsítésre szoruló, 39 m2-es, második emeleti lakás.
A közelben lévő Mexikói úti földalatti végállomásról gyorsan elérhető a belváros az 1-es villamossal észak-déli irányban, a 74-es trolivalpedig egészen az Astoriáig lehet utazni.

A 25 lakásos társasház 1940-ben épült, homlokzata a 70-es években szigetelést és örök burkolatot kapott, a közelmúltban felújították a tetőt a lépcsőházat és a fővezetékeket.

A zárt lépcsőházból nyíló lakás kellemes beosztással rendelkezik, minden helyisége az előtérből nyílik. A két nagyobb helyiség egyike egy tágas lakószoba, a másik pedig a jelenlegi konyha, amelyekből a felújításkor kialakítható egy amerikai konyhás nappali és egy külön hálószoba.

A szobából egy hatalmas kétszárnyas ajtón át egy kisebb erkélyre lehet kilépni, a konyhához pedig csatlakozik egy kis kamra.
A belmagasság 3 méter.

A fürdő és a WC külön helyiségben van, mindkettő rendelkezik lichthofba nyíló szellőző ablakkal.

A lakás műszakilag elavult, az elektromos vezetékeket át kell húzni, a vizes helyiségeket fel kell újítani. A lakásba be van vezetve a gáz, egy korszerű fűtés kialakításához használni lehet.
A lakásnak több kéménye is van, de bélelés hiányában jelenleg egyiket sem lehet használni így a fűtést jelenleg egy elektromos panel, a melegvíz ellátást villanyboyler biztosítja.
A burkolatok és a nyílászárók szintén régiek, elhasználódtak, cseréjük szükséges.

A közös költség jelenleg 15000 Ft, ami korlátlan vízfogyasztást tartalmaz, mivel nincs felszerelve vízóra. Tartalmaz továbbá felújítási alapot, amelyből a társasházon további javításokat fognak finanszírozni. Villanyóra és gázóra van.

Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Főbb adatok

39
(Ft)
20900000
Eladó
Herminamező
2. Emelet
6
1
1940
Elektromos fűtés

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!