Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Istvánmező 163 négyzetméter 3 + 1 szoba

420000
Ft

Leírás

Exkluzív környezetet kereső cégek, vállalkozások számára ajánljuk!

Zugló diplomata negyedében álló impozáns villaépület magasföldszintjén kiadó egy 163 m2-es, eredeti állapotban felújított, pompás nagypolgári lakás, amely mozgássérültek számára is megközelíthető.

Megjelenésében megőrizték a kor jellegzetességeit: az eredeti, hatalmas fa ablakok és a kétszárnyas ajtók hibátlanul mázolva, a parketta csodaszép, jellegében ide illő csillárok díszítik a helyiségeket.

Az ingatlan kialakítása kifejezetten alkalmas iroda működésére, rendkívül tágas szobáival, az elszeparálható személyzeti résszel és a kiszolgáló mellékhelyiségekkel.

A hely nívóját emeli a szépen gondozott, parkosított kert és a díszes lépcsőház, amelyen keresztül a fogadó helyiségbe érkezve dekoratív recepciós pulthoz érkezünk.
Innen nyílik az igényes beépített bútorzattal és a szükséges konyhai gépekkel felszerelt étkezős konyha valamint egy kisebb helyiség, amely tárolásra vagy öltözőnek is használható.

A fogadó helyiségből nyíló tágas közlekedőn keresztül közelíthető meg a három nagy szoba, kettő külön bejáratú, a harmadik pedig a másik kettőn át.
A közlekedőből nyílik még három mellékhelyiség, a tágas fürdő, a WC és egy kisebb tároló, ami szerverszobának is használható.

Műszaki állapotát tekintve az ingatlan természetesen megfelel a kor és az irodai működés követelményeinek: az elektromos hálózat, a vizes blokkok felújítva, riasztó, klíma, telefon, internet rendelkezésre állnak. A fűtést cirko, a melegvíz ellátást villanyboyler biztosítja.

A recepciós pultot és a konyhabútort kivéve az ingatlan bútorozatlan, azonnal birtokba vehető.

Parkolási lehetőség az utcán fizetős övezetben, a közelben beállási lehetőség vásárolható.

Minimum bérleti idő: 1 év
Bérleti díj: 8 Euro/m2/hó + ÁFA, azaz kb. 420.000.- Ft + ÁFA (kerekített érték a középárfolyam átlagát tekintve)
Rezsi költség: átlagosan 4,5 Euro/m2/hó + ÁFA
Kaució összege: 3 havi bérleti díj

Főbb adatok

163
(Ft)
420000
Kiadó
Istvánmező
Magas földszint
Felújításra szorul
3
1
2010
Cirkó

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!