Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Alsórákos 32 négyzetméter 1 + 0 szoba

24600000
Ft

Leírás

Rendezze be otthonát vagy adja bérbe ezt a frissen felújított zuglói kislakást!

Kiváló tömegközlekedés mellett eladó egy 32 m2-es, egyszobás, földszinti kislakás az Erzsébet királyné útján. A lakás felújítását nemrég fejezték be, a frissen festett, esztétikailag és műszakilag is igényes kis ingatlanban még senki sem lakott.

A felújítás a lakás minden szegletére kiterjedt a plafontól a padlóig, az ablakoktól a bejárati ajtóig.
Az előtérben tetszetős konyhabútor lett beépítve modern kerámia főzőlappal és légkeveréses sütővel, mellette elfér a hűtő és egy étkező sarok is.

A szellőző ablakos fürdőben üveglappal elválasztott épített zuhany került kialakításra, mellette a mosdó és a WC, a tágas kamrában kapott helyet a villanyboyler és a mosógép.
Minden helyiségben esztétikus, minőségi padlóburkolatok és csempe került beépítésre, egymással harmonizáló színekben.

A szoba 3,60 m-es belmagasságából adódóan elhelyezhető egy galériaágy vagy beépíthető egy nagyobb galéria, ezzel megnövelve a lakóterületet.

A lakásban nincs gáz, minden komfortot modern energiatakarékos elektromos készülékek biztosítanak. Vadonatúj Ariston villanyboyler adja a meleg vizet, NOBO fűtőpanel a szobában és a fürdőben a fűtést. A közös költség 8000 Ft.

A lakás a ház belső, szépen gondozott kertjéből nyílik, ahol lehet kertészkedni vagy csak egyszerűen kiülni és élvezni a kellemes napokat.
Az épület jelenleg felújításra vár, ami a felújítási alapból és a pályázaton elnyert 15 millió Ft-ból hamarosan megvalósul.

A ház előtt futó kötöttpályás közlekedéssel gyorsan elérhető a földalatti végállomása, a Bosnyák téri csomópont vagy az Örs vezér tere, az 5-ös busszal a belváros szívén át Budára is eljuthat.
Az utcán jelenleg még ingyenes a parkolás.
A lakáshoz tartozik egy udvari tároló.

Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik és tehermentes, ezért megvásárlás után azonnal birtokba vehető.
Az ár irányár!

Főbb adatok

32
(Ft)
24600000
Eladó
Alsórákos
Földszint
Felújításra szorul
1
1940

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!