Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Alsórákos 47 négyzetméter 2 + 0 szoba

26900000
Ft

Leírás

Zugló központi részén, a Lőcsei utca Bosnyák tér közeli részén, kulturált környezetben eladó, egy napfényes, első emeleti, erkélyes, kétszobás lakás.

A környék lakói egyaránt élvezik a kitűnő tömegközlekedés és ellátottság előnyeit, amit a Bosnyák tér biztosít. Egy-két perc sétával buszra, villamosra szállhatunk, több éjszakai járat is megáll itt és három metróvonal is elérhető egy átszállással (Földalatti, M2, M4).

A Bosnyák téri piac és a környező kisebb boltok hétközben és hétvégén is egyaránt bevásárlási lehetőséget biztosítanak, a közeli vendéglátó egységekről nem beszélve.
Nagyobb bevásárlóközpont jelenleg az Örs vezér téren vagy a Keletinél elérhető, de az ide tervezett városközpont megépülése után minden a közelben lesz majd és a MUNDO a környék ingatlanjainak értékére is jótékony hatással lesz.

A kerület hivatali központjához nem kell járműre szállni, polgármesteri hivatal, önkormányzat és ügyfélszolgálatai valamint kormányhivatal is néhány perces sétányira van, egészségügyi ellátás szintén (háziorvos, Uzsoki Kórház).
A katolikus vallást gyakorlók számára pedig a Bosnyák téri Páduai Szent Antal templom közelsége is fontos lehet.

Az 1970-ben téglából épült 4 szintes társasházban mindössze hét lakás található, az átlagos állapotú épületet kellemes kert veszi körül. Itt biztosított a lakók számára a parkolás.
Az első emeleti lakás átlagos, használható állapotban van, de a megváltozott igényeknek megfelelően nyilván fel kell újítani. Belmagassága 2,80 m.

Az alaprajzi elrendezése nagyon jó: minden helyisége a közlekedőből nyílik, két teljesen külön nyíló, teljes méretű szobával rendelkezik, a tágas, ablakos konyhához tartozik egy kis kamra, a kicsi fürdő és a WC külön helyiségben található.

A lakás összes ablakát és az erkély ajtót is már műanyagra cserélték, a szobákban és az előszobában kifogástalan parketta van. A vizes helyiségek burkolatai és felszereltsége már elöregedett és az elektromos vezetékeket is érdemes áthúzni.

A fűtést és melegvíz ellátást egyedi gázkészülékek biztosítják, amelyek mindegyike kéménybe van kötve. A szobákban hérás cserépkályhák, a fürdőben és a konyhában fali melegítők fűtenek, a melegvizet pedig átfolyós vízmelegítő adja.

A közös költség 9400 Ft, amely felújítási alapot is tartalmaz.
A lakáshoz tartozik egy 3-4 m2-es száraz pincei tároló és egy parkolási lehetőség a ház kertjében.

A lakás tulajdonjogilag rendezett, tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Főbb adatok

47
(Ft)
26900000
Eladó
Alsórákos
1. Emelet
2
1970

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!