Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Alsórákos 49 négyzetméter 2 + 0 szoba

23600000
Ft

Leírás

Remek beosztású, jó állapotú, napfényes lakás két külön nyíló szobával, parkos környezetben.

Zugló 60-as években épült lakóparkjában, a Kacsóh Pongrácz úti lakótelepen eladó egy Ungvár utcai 49 m2-es lakás, csúszózsalus technikával épült társasház 3. emeletén.

A lakótelep házai kellemes zöld környezetben állnak, a rendezett parkokban kellemes sétákat lehet tenni. A 74-es és 74A jelű trolikkal rövid idő alatt elérhető a földalatti végállomása vagy egészen a belváros szívéig is utazhatunk. Emellett fontos a jó ellátottság, élelmiszerüzlet, szolgáltatók, bölcsőde, óvoda, iskola karnyújtásnyira.

A három zárt lépcsőházas, lift nélküli, lapostetős társasház kifogástalan állapotban van: a homlokzat hibátlan, a bejárati kapuk újak, a lépcsőházi ablakok lecserélve, a lépcsőház kifestve és makulátlanul tiszta. Mindez jelzi, hogy a lakóközösség összetartó, pontosan fizető, így a társasháznak van megtakarítása, LTP-je és további felújításokat terveznek.

A tökéletes beosztású, 49 m2-es lakás két teljesen különálló, teljes értékű szobával, méretét tekintve étkezős konyhával, fürdővel, külön WC-vel és egy kis kamrával is rendelkezik, minden helyiség az előszobából nyílik és ablakos (a kamrát kivéve). A délkeleti fekvésnek köszönhetően egész nap világos, napfényes, szemben nincs szomszéd, így a kilátás zavartalan.

Állapotát tekintve részben felújított: minden helyiségben újak a redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt ablakok, az előszoba és a konyha kerámia lapos burkolatot kapott, a beltéri ajtók szépen lemázolva. A fürdőszoba teljesen fel lett újítva: ülőkáddal, ami zuhanyzónak is használható, mosdóval, törülközőszárítós radiátorral és mosógép kiállással felszerelve.

Felújítást kíván a konyha, melynek elavult berendezésének lecserélésével egy kényelmes, étkezős konyhát lehet kialakítani. A szobák burkolatát képező fa parketta csiszolást kíván, mivel nem recseg, nem nyikorog, a tapétázott falakat könnyedén át lehet festeni.

A szobákban kialakított beugrókban eredetileg beépített szekrények voltak, amelyek kitűnő tárolási lehetőséget biztosítottak. A régi szekrények helyén a hálószobában egy új, több funkcióval rendelkező, tükrös, tolóajtós szekrény található, a nappaliban viszont az új tulajdonos igényeinek megfelelően használhatja ki a helyet.

A társasház lakásaiban távfűtés biztosítja a fűtést és a melegvíz ellátást, amelynek havi díja jelenleg 13000 Ft. Ez az összeg várhatóan csökkenni fog, mivel a lépcsőházi nyílászárók cseréje 2017-ben történt meg és ez éreztetni fogja hatását a fűtési költségekben is. A hideg és meleg víz fogyasztást természetesen mérőórák alapján számlázzák.
A közös költség 8740 Ft, a főzéshez használt gázért kéthavonta 2300 Ft átalánydíjat kell fizetni.

Az ingatlan tehermentes, jogilag rendezett, birtokbaadás megállapodás szerint.
Irányára: 23.600.000 Ft

Főbb adatok

49
(Ft)
23600000
Eladó
Alsórákos
3. Emelet
Felújításra szorul
2
1960
Távfűtés

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!