Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Alsórákos 49 négyzetméter 2 + 0 szoba

22900000
Ft

Leírás

Felújítandó állapotú, kertre néző, két szobás, magasföldszinti lakás eladó az Öv utcában!

Zugló kertvárosi részén, parkosított zöld környezetben található az öt lépcsőházas, négyemeletes épület, amelynek legbelső lépcsőházában eladó egy magasföldszinti, 49 m2-es lakás.

A közeli Erzsébet Királyné útja villamos járataival közvetlenül elérhető a földalatti végállomása, a Bosnyák tér és az Örs vezér tér, az 5-ös busszal pedig a belvároson keresztül akár Budára is el lehet jutni. Bevásárlási szempontból is jó a hely, Tesco, piac és más kisebb üzletek rövid sétával elérhetők
.
Az épület kifogástalan állapotban van, folyamatosan újítják, jelenleg a lépcsőházi ablakok és kapuk cseréje folyik. A lépcsőházak tiszták, a házat körülvevő kert rendben tartott, itt a lakók kellemesen kikapcsolódhatnak és a gyerekeket játszótér várja. Zárt parkolási lehetőség van a ház udvarában.

A lakás nagyon praktikus alaprajzzal rendelkezik, mivel minden helyisége a közlekedőből nyílik. A két lakószoba teljesen külön nyílik és teljes méretű, a konyha és a fürdő is ablakos és külön van a WC. A keletre néző ablakok kertre nyílnak, a belmagasság 2,8 m. A tárolást a közlekedőben beépített gardrob szekrények segítik, a konyhában pedig kamraszekrény van.

A lépcsőházi bejárati ajtót korábban már kicserélték, minden más szempontból a lakás felújítandó. Elektromosság, vizes blokkok, burkolatok mind elavultak, a fűtést és melegvíz ellátást biztosító gázkészülékek cserére szorulnak. Az ablakok és redőnyök is régiek.
A szobákban lévő parketta viszont jó állapotú, egy csiszolással, lakkozással újjá varázsolható.

A közös költség jelenleg 6815 Ft, vízóra, gázóra, villanyóra van.

A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, tehermentes és azonnal birtokba vehető.

Főbb adatok

49
(Ft)
22900000
Eladó
Alsórákos
Magas földszint
6
2
1975
Gáz

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!