Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Alsórákos 50 négyzetméter 2 + 0 szoba

42900000
Ft

Leírás

Otthonos hangulatú, napfényes lakás erkéllyel, parkos környezetben!

Zugló kedvelt lakónegyedében, a zöld parkokkal övezett Kacsoh Pongrác úti lakótelepen kínálunk eladásra egy kétszobás, erkélyes, első emeleti lakást.

A 16 lakásos átlagos állapotú, rendezett társasház 1968-ban épült kellemes parkos környezetben, ideális választás kisgyermekes család számára a közelben található intézmények (bölcsőde, óvoda, iskola), játszóterek és a kiváló tömegközlekedés miatt.

Az 50 m2-es lakás optimális kialakítással rendelkezik, mivel az alaprajz körbejárhatóságot biztosít. Tágas lakószobái (19 és 11,5 m2) külön és egybe is nyílnak, a nagyobb szobából nyílik egy 4 m2-es loggia, a gardrob kiváló tároló hely, a fürdő és a WC külön helyiségben van, a külön konyha ablakkal is rendelkezik, az előszobából pedig nyílik egy kamra is. A szobák ablakai és az erkély délnyugat felé néznek, ami egész délutánra biztosítja a fényt és napsütést.

A lakás szépen karbantartott, gondozott, otthonos hangulatú, köszönhetően a szépen tapétázott falak meleg színeinek, a mutatós álmennyezetnek és a sok-sok fénynek. Egy korábbi felújítás során a szobákba laminált padló került, a többi helyiségbe kerámia járólap. A szobák ablakai és az erkély ajtó még az eredetiek, de kifogástalan állapotúak, szúnyoghálóval felszerelve. Egyedül a konyhai ablak lett kicserélve műanyagra.

A kádas fürdő és a WC is rendezett állapotban van, bár a burkolatok már nem a mai ízlésnek megfelelőek. A fürdőben kényelmesen elfér egy nagyobb mosógép, akár egy szárító gép is. A szellőzés központi.

A szép világos konyha, modern, ízléses bútorzattal van felszerelve és étkezőasztalnak is jutott hely. A főzéshez vezetékes gáz is rendelkezésre áll. Az élelmiszer tárolásában sokat segít az előszobából nyíló kamra.

A társasház lakásaiban mérhetőség nélküli távhő biztosítja a fűtést és a melegvíz ellátást. Mivel a lakásban nincs vízóra, a fenntartási költségek kissé magasabbak. 1 db hidegvíz és 1 db melegvíz mérő felszerelésével a közös költség a jelenlegi 25 ezer Ft-ról 13400 Ft-ra csökkenthető. A régebbi radiátorokat érdemes lenne újakra cserélni, amelyek már rendelkeznek szabályzóval, így a téli fűtési költségek is mérsékelhetőek. Jelenleg szezonon kívül 7 ezer – Ft, a leghidegebb hónapban 26 ezer Ft a távhő számla, ami kb. 4 ezer Ft melegvíz felfűtési költséget is tartalmaz.
Az áramszámla fogyasztás alapján fizetendő, a vezetékes gáz negyedévente 3500 Ft átalány díjas.
A pincében van tárolási lehetőség és ingyenesen lehet parkolni az utcai parkolóban.

Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, hitelre is megvásárolható.
A hirdetési ár irányár!

Főbb adatok

50
(Ft)
42900000
Eladó
Alsórákos
1. Emelet
Felújított
2
1968
Távfűtés

Videó

Videó lejátszása

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!