Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Alsórákos 57 négyzetméter 1 + 2 szoba

39900000
Ft

Leírás

Családnak kifejezetten ideális, kiváló beosztású lakást kínálunk csodaszép belső parkkal, játszótérrel!

Zugló modern városnegyedében található az 1995-ben épült több lépcsőházas épület, amelynek legnagyobb előnye az a zárt, belső kert, amely nem csak egy csodaszép park, hanem egy biztonságos hely a gyerekek számára. A fák, zöld növények és virágok között kialakított játszótér mellett a felnőttek számára is van kellemes pihenő- egyben találkozóhely is.

Az épületet kívülről körbevevő sáv a ház magán területe, ahol kizárólag a lakók parkolhatnak díjmentesen.

A zárt lépcsőházból megközelíthető 57 m2-es lakás az első emeleten található, ablakai dél-délnyugat felé néznek, ezért mindig világos van és besüt a nap.

Beosztása igen praktikus, mivel minden helyiség egy közlekedőből nyílik. A nappali és a két hálószoba is teljesen külön nyíló, ugyanígy a konyha, a fürdő és a WC.

A 95-ös megépülés óta a lakásban nem történt műszaki felújítás. Az elektromos hálózat és a fűtési rendszer még az eredeti. A kéménybe kötött kombi-cirkó még nyílt lángos, de ellenőrzött, biztonságosan használható.

A szobákban jó állapotú parketta van, az ablakok jól záró műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval. A nappaliban van klíma! A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó.

A konyhában beépített konyhabútor és gáztűzhely van, amit érdemes lecserélni. A vizes helyiségek kerámia burkolatai igény szerint felújíthatók.

A fenntartási költségek optimálisak, a közös költség mindössze 8400 Ft, áram, gáz, víz mért fogyasztás alapján fizetendő.

A lakáshoz tartozik egy világos, száraz, kb. 3 m2-es tároló az épület földszintjén.

Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, kifizetés után birtokba vehető.

Főbb adatok

57
(Ft)
39900000
Eladó
Alsórákos
1. Emelet
1
2
1995
Cirkó

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!