Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Alsórákos 68 négyzetméter 1 + 2 szoba

24000000
Ft

Leírás

Nagyon igényesen, modern stílusban felújított, minden oldalról szigetelt, kertkapcsolatos szuterén lakás Zugló kertvárosában!

Zugló Alsórákos városrészében, az Erzsébet királyné úti tömegközlekedés közelében, nagyon csendes, ősfákkal szegélyezett utcában eladó egy 68 m2-es, nappalival és két hálószobával rendelkező lakás, ami egy 14 lakásos, kertben álló társasház alagsorában található.

Az épület karbantartott, már több szempontból felújított ház, amelynek homlokzati felújítása még az idén meg fog történni. A parkosított előkertből, külön bejáraton át közelíthető meg ez a lakás, így a lépcsőházba sem kell bemenni.
A lakás bejárata előtti kis kertrészt csak az itt lakók használják, a kikövezett kis teraszra kényelmesen ki lehet ülni, zavartalanul lehet pihenni, mivel a csendes utcában alig van gyalogos vagy autós forgalom.

A lakás 2016-ban nagyon alapos, részletekbe menő felújításon esett át, ennek köszönhetően egy ecsetvonás nélkül lehet ide beköltözni. A falak és a födémek minden oldalról komoly víz és hőszigetelő anyaggal lettek burkolva, így semmilyen vizesedés nem tapasztalható. Az ablakokat önszellőzővel ellátott hőszigetelő ablakokra cserélték, az új bejárati ajtó úgy lett beépítve, hogy minél több természetes fény jöhessen be.
A lakásba vezető lépcsővel szemben egy üvegtégla falat húztak fel, így a nappali belső részébe nem lehet belátni az utcáról.

A nappaliból két hálószoba nyílik – amelyekben kényelmes elfér egy nagyobb franciaágy és egy szekrény is – és egy kádas fürdő, amelyben a WC-t fallal szeparálták el.

Minden helyiségben nagyon igényesek a burkolatok, a hálószobákban laminált padló, a nappaliban hideg és meleg burkolat váltakozik, a fürdőbe ízléses csempeburkolat, szaniterek és beépített mosdószekrény került. A falak szép simák és hibátlan a festés.

A beépített konyhabútor minden igényt kielégít, beépített kerámia főzőlappal, légkeveréses sütővel és sok tároló hellyel rendelkezik. Előtte egy nagyobb étkezőasztal számára is elegendő tér van.

A teljes elektromos hálózatot is felújították, mivel a lakásban nincs gáz, így minden árammal működik. A fűtést mutatós, falra szerelt, elektromos fűtőpanelek biztosítják, a meleg vizet villany-bojler adja. A dekoratív belső megvilágítás a mennyezeti és a beépített spot lámpáknak köszönhető.

A lakás fenntartási költségei optimálisak, a közös költség jelenleg 10.800 Ft (ez a ház homlokzati felújítására felvett hitel miatt 3000 Ft-tal lesz majd több 8 éven keresztül), az áramszámla havi átalányban számolva 25000 Ft-ra jön ki. Ehhez jön a vízórával mért vízfogyasztás számlája.

Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik és tehermentes.
A tulajdoni lapon „üzlethelyiség” besorolású!

Főbb adatok

68
(Ft)
24000000
Eladó
Alsórákos
Szuterén
Felújításra szorul
1
2
1956

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!