Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Herminamező 40 négyzetméter 2 + 0 szoba

26500000
Ft

Leírás

Ide csak költözni kell! Igényesen felújított, 1. emeleti, erkélyes lakás Herminamezőn!

Zugló belváros közeli részén, csendes környezetben álló, polgári jellegű épületben eladó egy nagyon szépen felújított, 40 m2-es, kétszobás lakás. A közeli Thököly úti tömegközlekedéssel rövid idő alatt elérhető a város több pontja és közlekedési csomópontja is.

A kertben álló, 1954-ben épült három emeletes épület külső homlokzatának felújítása már folyamatban van, köszönhetően a társasház rendezett anyagi körülményeinek.

A lépcsőházból ill. zárt folyosóról nyíló lakás a folyosón utolsó, elhelyezkedését tekintve saroklakás. Mivel ablakai két irányba is néznek a nap minden szakában éri napsütés.

Méretét tekintve praktikus beosztással rendelkezik: van két teljes méretű szoba, egy kényelmes méretű, zuhanyzós fürdő, egy külön WC, egy főzőfülke és egy kis előtér is. Az erkély nem túl nagy, de azért ki lehet rá ülni. A szobák egymásból nyílnak. A mellékhelyiségek szellőzése ablakkal biztosított.

A lakásban körülnézve látható, hogy a felújítás során minden részletre ügyeltek. Az ablakokat és az erkélyajtót fa keretes újakra cserélték, a fa parketta szépen felcsiszolva, lakkozva, küszöbbel ellátva, a falak simítva, tisztán festve, a fürdőben ízléses csempeburkolat, zuhanykabin, mosdó, törölközőszárító radiátor, a főzőfülkében kompakt bútor hűtővel, főzőlappal. az előtér és a vizes helyiségek járólapozva, még a fürdő és a konyha szellőző ablakait is újra cserélték.

Itt minden új, mivel a felújítás óta még senki sem használta.

A lakás dísze egy árammal működő cserépkályha, amely kellemes meleget biztosít.

A lakás műszakilag is teljesen megújult. Az elektromos vezetékeket rézre cserélték, ami a működést tekintve nagyon fontos, mivel az épületben nincs gáz. A fűtést az egyik szobában új NOBO norvég panel, a másikban pedig a cserépkályha biztosítja.
A fürdőben villanyboyler adja a melegvizet, a törölközőszárító radiátor pedig a meleget.
A konyhában AEG márkájú átfolyós vízmelegítő lett felszerelve.

A háztartás számára fontosak az ajtó feletti beépített tárolók és az előszobai gardrobszekrény ill. kis főzőfülke bútorzata igény szerint további tároló helyekkel bővíthető. Van egy kis pincei tároló is.

A fenntartási költségeket tekintve a gáz hiánya nem okoz többletet. A felújítás előtti adatokból következtetve az teljes áram felhasználást havi 15000 Ft átalányból biztosítani lehet (van un. éjszakai áram is). a közös költség jelenleg 13240 Ft, ami a korlátlan vízfogyasztást is tartalmazza. A vízóra beépítése elő van készítve, a fogyasztás szerinti fizetéssel csökkenthető a közös költség.

A lakás jogilag rendezett, rövid időn belül birtokba vehető!

Főbb adatok

40
(Ft)
26500000
Eladó
Herminamező
1. Emelet
Felújításra szorul
2
1954

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!