Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Herminamező 52 négyzetméter 2 + 0 szoba

36500000
Ft

Leírás

Napfényes panellakás városi panorámával, kitűnő tömegközlekedés mellett, kedvező áron Zuglóban!

Remek beosztású, délkeleti fekvésű, loggiás panellakást ajánlunk megvételre Zugló vasútállomás közelében egy 1971-ben épült, 31 lakásos épület legfelső emeletén.

A lakásból akadálytalan kilátás nyílik a városra és a közlekedési csomópont forgatagára, melynek zaját a nyitott tér és a hő- és hangszigetelő ablakok minimálisra tompítják. Cserébe a kapuból kilépve bármely irányba azonnal el lehet jutni villamossal, busszal vagy akár vonattal is.

A folyamatosan karbantartott, központi kazánnal rendelkező, liftes épület egy szépen gondozott kis kertben áll, melyet a lakók szabadon használhatnak. Emeletenként négy lakás található.

Az 52 m2-es lakás kiváló beosztással rendelkezik, két szobája teljesen külön nyílik, közöttük helyezkednek el a vizes helyiségek, fürdő, WC és az ablakos konyha. Az előtérben és a közlekedőben két beépített gardrob szekrény segít a tárolásban.

A megkímélt állapotú lakásba akár azonnal be is lehet költözni, de a fürdőt és a konyhát már érdemes felújítani, igény szerint korszerűsíteni, esetleg lecserélni az egyébként hibátlan állapotú linóleumot.
A szobákban kifogástalan a fa parketta, a falak mindenütt szép simák, újra festhető tapétával borítottak, a radiátorok már modern típusúra cserélve.
A kisebbik szobához kapcsolódó loggia jelenleg be van ablakozva, de igény szerint újra nyitottá tehető.

A biztonságról kaputelefonos beengedő rendszer és a bejárati ajtót védő zárható rács gondoskodik.

A lakás fenntartási költségei optimálisak, a lakásonként fizetendő 30 ezer forintos közös költség a szokásos díjakon felül (szemétszállítás, lift karbantartás, takarítás, közös helyiségek világítása, közös vízhasználat, stb.) a központi fűtés és a melegvíz felmelegítésének költségeit és tartalmazza, ezen kívül kb.6500 Ft felújítási alapot. Ezen felül fizetendő az áram és a vízórákkal mért vízfogyasztás. Gáz nincs bevezetve a lakásokba.

Pincei tárolási lehetőség nincs, az emelet lakóinak rendelkezésre áll egy ruhaszárító helyiség.

Az utcai parkolás fizetős az egész környéken, de minimális éves díjért megváltható.

Az ingatlan jogilag rendezett és tehermentes, hitelre is megvásárolható. Mivel az ingatlan jelenleg lakott, a birtokbaadás egyéni megállapodás szerint történik.

Főbb adatok

52
(Ft)
36500000
Eladó
Herminamező
7. Emelet
2
0
1971
Központi fűtés

Videó

Videó lejátszása

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

Jó Ildikó

Jó Ildikó

Etikus ingatlanos

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!