Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Herminamező 53 négyzetméter 1 + 2 szoba

40900000
Ft

Leírás

Kifogástalan állapotú, fiatalos hangulatú, belső kétszintes lakást kínálunk a panorámás kilátást és sok napsütést kedvelő, fiatal otthon keresőknek!

Az ingatlan Zugló központi részén, a Tisza István tér közelében található biztonságos, rendezett környéken, kiváló tömegközlekedési kapcsolatok mellett, éjszakai járat vonalán, a belvárostól 10-15 percre. Kiváló az ellátottság, orvosi rendelő, kórház és hivatalok karnyújtásnyira.

Az lakás egy 60-as években épült, lift nélküli, zárt lépcsőházas, karbantartott társasház negyedik emeletén helyezkedik el. Az 1995-ban történt szint ráépítés során megvalósult belső kétszintes lakás bruttó alapterülete 62 m2, a teljes belmagasságú nettó alapterülete 45,45 m2 (tulajdoni lapon rögzített méret), ehhez jön hozzá az 1,90-es belmagasság alatti 16,61 m2 fele, azaz 8,3 m2 (ezt a társasházi alapító okirat is rögzíti), így valójában a lakás alapterülete 53 m2.

Az alsó szint 2,75 m-es belmagasságú, minimális ferde falakkal, amelyen a 20 m2-es nappali, 13 m2-es étkezős konyha, 3 m2-es fürdő és a közlekedő található. A felső tetőtéri szinten két külön nyíló hálószoba lett kialakítva.

A lakás ablakait nem rég cserélték korszerű, árnyékolóval felszerelt VELUX márkájú tetőtéri ablakokra, melyek délnyugati tájolásúak, ezért itt mindig világos van, a nap egész délután besüt. Nyáron az árnyékolás mellett a klíma biztosít kellemes hőmérsékletet.

A lakásban 2018-ban volt egy komplett felújítás, amikor a teljes fűtési rendszert, az elektromos vezetékeket és a vízvezetékeket is lecserélték. Korszerű, kéménybe kötött kombi cirkó került beszerelésre új radiátorokkal. A falakat tégláig leverték, Dryvit hálóval és új vakolattal látták el, a tető alatti részeket dupla szigeteléssel látták el. Ízléses kerámia járólappal és csempével burkolták a vizes helyiségeket és az előszobát. A fürdőbe új szaniterek kerültek, a konyhabútort úgy alakították, hogy a mosógép is beépíthető legyen.

A lakásban a nem rég elvégzett felújítások nyomai látszanak, az ablakok cseréje és a felső szinti átalakítás miatt szükséges egy festés. A nappaliban és az egyik hálószobában cserélték a laminált padlót is. A jelenlegi beépített konyhabútor szintén egy újabb kialakítás a hozzá passzoló tároló szekrényekkel, a gáz főzőlappal és légkeveréses sütővel, meghagyva a mosógép helyét.

A közlekedőben található gardrob és a szobában álló kombinált ruhás szekrény is a lakásban marad.

A felújításoknak köszönhetően a rezsi igen alacsony, a gázszámla télen sem megy 9 ezer Ft fölé, nyáron alig éri el a 3 ezer Ft-ot, az áram általában 3 ezer Ft, nyáron a klímahasználattal is max. 7 ezer Ft. Vízóra van. A közös költség 8636 Ft, ami felújítási alapot is tartalmaz.

Egy pincei tároló tartozik a lakáshoz, a kapunál babakocsi tárolására alkalmas kis helyiség van. Az utcán van parkolási lehetőség, ami fizetős, de megváltható évente 2 ezer Ft-ért.

A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, tehermentes és akár azonnal költözhető.

Főbb adatok

53
(Ft)
40900000
Eladó
Herminamező
4. Emelet
Felújított
1
2
1995
Cirkó

Videó

Videó lejátszása

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!