Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Nagyzugló 80 négyzetméter 2 + 0 szoba

130000
Ft

Leírás

Családi ház tetőterében egyedi kialakítású, részben bútorozott, fiatalos lakás nagy terasszal, azonnali költözéssel kiadó!

Zugló kiváló tömegközlekedéssel és ellátottsággal rendelkező részén, a Fogarasi úton álló kétlakásos családi ház tetőtéri lakásába keresünk hosszú távra biztos anyagi háttérrel rendelkező bérlőt, bérlőpárt esetleg kisebb családot egy gyermekkel.

A ház előtt közlekedő trolival és busszal a belváros és a 2-es metró gyorsan elérhető, a közeli Nagy Lajos király útján közlekedő villamosokkal Örs vezér tere, Bosnyák tér irányába lehet utazni.
Bevásárolni a szemközti üzletházban vagy a közeli Tesco-ban lehet.

A 80 m2-es lakás külön bejárattal rendelkezik, a hozzá tartozó 30 m2-es teraszról közelíthető meg a korábbi padlásfeljáró helyén kialakított, meredek, de biztonságos lépcsőn át, ezért leginkább fiatalok jelentkezését várjuk.

A lakás beosztása szerint egy nappalival és egy hálószobával rendelkezik, további szeparált lakóhelyiség nem alakítható ki. A konyha és a tágas előtér egy légtérben van, a fürdő a WC-vel egy helyiségben. Az ablakok kertre és utcára is néznek, de a délnyugati tájolásnak köszönhetően egész délután besüt a nap. Nyári melegben segít a klíma.

A képeken látható, hogy a lakás alap bútorokkal el van látva, de a tágas alapterületen további bútorokat is el lehet helyezni. A franciaágyhoz lehet hozni saját matracot, de ha nincs, akkor a bérbeadó biztosítja. Ugyanez a helyzet a mosógéppel. A konyhában villanytűzhely és hűtő van.

A fűtést és melegvíz ellátást kombi cirkó biztosítja, külön villanyóra, gázóra, vízóra van, tehát a rezsit egyéni fogyasztás alapján kell fizetni.
Közös költség nincs, a szemétszállítás és a téli sózás költségeinek felét kell csak kifizetni.

A lakáshoz tartozó terasz szabadon használható, a kert használata és autó beállás megállapodás alapján történik. Kutya, macska tartása és a dohányzás nem megengedett!

A minimum bérlési idő: 1 év
Bérleti díj: 130.000.- Ft/hó + rezsi
Kaució összege: 2 havi bérleti díj
A lakás közjegyzői nyilatkozattal költözhető, melynek költségét a bérbeadó vállalja.

Főbb adatok

80
(Ft)
130000
Kiadó
Nagyzugló
1. Emelet
Felújított
2
1970
Cirkó

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!