Zuglói Lakáscentrum

Zuglói Lakáscentrum

XIV. kerület Törökőr 37 négyzetméter 1 + 1 szoba

31900000
Ft

Leírás

Napsütéses panellakást kínálunk panorámás kilátással Zugló közkedvelt lakónegyedében, a Pillangó parkban.

A lakópark 10 emeletes házai kellemes, zöld környezetben állnak, kiváló tömegközlekedéssel körülvéve, amit a 2-es metró és a Fogarasi út felszíni közlekedése biztosítanak, melyekkel a belváros vagy más kerületek is gyorsan elérhetőek. A környék fontos jellemzője még a kitűnő ellátottság, melyet a közeli TESCO, LIDL és OBI valamint az egyéb szolgáltatásokat nyújtó üzletek biztosítanak. A házak között ingyenes a parkolás.

A 37 m2-es lakás 9. emeleti elhelyezkedése garantálja a csodás panorámát és a folyamatos napsütést. Az ablakok a Budai hegyek és a lenyugvó nap irányába néznek, de más irányba is akadálytalanul el lehet látni.

A lakás praktikus beosztása körbejárhatóságot biztosít, az egymásból és külön is nyíló szobák funkcionálhatnak nappali és hálószobaként, de a kicsi konyhát tekintve eredetileg a félszoba inkább étkező lehetett. A fürdő és a WC egy helyiségben van, ami az előszobából nyílik, a konyha pedig az előszoba és háló közötti közlekedőben lett kialakítva. A belmagasság 2,70 m.

A lakásban több felújítás is történt a közelmúltban, ezért lakható, költözhető állapotban van, még festeni sem kell, mert friss festés van a falakon. Az ablakokat műanyagra, a bejárati ajtót biztonságosra cserélték, a szobákban új a laminált padló, a fürdőben új a wc kagyló, a mosdó, a csaptelepek és új a beépített konyhabútor is. A régi beltéri ajtók helyére modern új ajtók kerültek.

A lakások fűtését és meleg víz ellátását távhő biztosítja, melynek költségei igen alacsonyak. Az épület teljesen szigetelt, a lakások zárt folyosóról nyílnak, a nyílászárók mindenhol ki lettek cserélve így az egyedi mérő nélküli távfűtés mindössze 7-8 ezer Ft-ba kerül. A ház felújításának költségeit a tulajdonosok már kifizették, így a közös költség is mindössze 7190 Ft. A vízfogyasztást vízórák alapján kell fizetni.

Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, ezért gyorsan birtokba vehető.

Főbb adatok

37
(Ft)
31900000
Eladó
Törökőr
9. Emelet
Felújított
1
1
1970
Távfűtés

Videó


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/zugloila/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

Elhelyezkedés

Az Ön szakértője

64_webing2 (1)

Jó Ildikó

Kis lakások értékesítése

Szolgáltatásaink

Érdekli ez a lakás?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Érdekelné valamelyik szolgáltatásunk?

Írjon nekünk vagy hívjon minket!

Kérdése van a lakásokkal kapcsolatban? Felbecsültetné vagy  eladná ingatlanát? Vagy pontosan tudja, hogy mire van szüksége és ezzel kapcsolatban érdeklődne?

Keressen minket, kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ne hagyja itt Ajándékát
az IngatlanÉrtékNövelőt !

Iratkozzon fel és mi máris küldjük az ingatlanja értékének növelését segítő PDF-et!